Kladionice: Conor će pobijediti Mendesa, MacDonald uzima Lawleru pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2015 12:14h Autor:

UFC 189

Slijedi nam "dvostruki UFC vikend" s dvije priredbe u legendarnoj MGM Grand Areni u Las Vegasu (UFC 189 i TUF Finale). Osim što rijetko kada UFC odradi dva eventa u dvije večeri i to istoj dvorani, radi se i o vikendu kada će se održati dvije borbe za titulu šampiona. Doduše, odustajanjem Josea Alda, meč McGregora i Mendesa ima ulog samo privremenog prvaka. U drugom šampionskom dvoboju na UFC-u 189 ćemo vidjeti Robbieja Lawlera i Roryja MacDonalda. Rekli bi neki da se radi o pravom raju za zagrižene kladioničare s obzirom na pregršt zanimljivih parova.

Najviše će vas sigurno zanimati koeficijenti u dvoboju Conora McGregora i Chada Mendesa. Kladionice u tom meču ipak prednost, i to prilično značajnu, daju kontroverznom Ircu. Tako se na njega kvota kreće od 1.55 do 1.65. Koeficijent na pobjedu Chada Mendesa ide sve do 2.50 što je sigurno dobra prilika, ako gađate "iznenađenje".

I co-main event je vrlo zanimljiv i vrlo intrigantan. Robbie Lawler će svoju prvu obranu titule odraditi protiv borca kojeg je već svladao prije dvije godine – Kanađanina Roryja MacDonalda. S obzirom da je Lawler prvak i da iza sebe ima već pobjedu protiv GSP-ovog nasljednika, možda bi se očekivala njegova prednost u očima "bookmakera". No, to baš i nije tako. Kanađaninu se daje značajna prednost u ponudi pa je kvota na njega oko 1.50. Ukoliko vjerujete u Lawlerovu nadmoć možete zaraditi kudikamo više. Koeficijent na "Ruthlessa" ide sve do 2.60.

Od ostalih dvoboja ćemo istaknuti meč Matta Brownea i Tima Meansa u kojem je Brown očekivani favorit s 1.55, dok je koeficijent na Meansa oko 2.60. Najporavnatiji meč na čitavom popisu borbi je prema "bookmakerima" onaj Cathala Pendreda i Johna Howarda. Kvota na obojicu je identičnih 1.90.

TUF Finale će predvoditi Jake Ellenberger i Stephen Thompson. Tu su kladionice stale na stranu Thompsona te predviđaju njegovo slavlje. Tako je kvota na Thompsona od 1.40 do 1.50, dok se ona na Ellenbergera kreće sve do 2.90. Sve u svemu, čeka nas vrlo zanimljiv vikend za sve one koji su skloni kladiti se na ishode MMA mečeva.

Conor McGregor vs. Chad Mendes 1.55 – 2.50
Robbie Lawler  vs. Rory MacDonald 2.60 – 1.60
Matt Browne vs. Tim Means 1.55 – 2.65
Cathal Pendred vs. John Howard 1.90 – 1.90
Jake Ellenberge vs. Stephen Thompson 2.90 – 1.40

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI