Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kish dobila bonus radi “nesreće” u meču s Felice Herrig | Fight Site

Kish dobila bonus radi “nesreće” u meču s Felice Herrig

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.07.2017 10:17h Autor:

Herrig vs. Kish

Iako je izgubila u meču protiv Felice Herrig, rusko-američka borkinja Justine Kish nikoga u tom dvoboju održanom prije nekoliko dana u Oklahoma Cityju, nije ostavila ravnodušnim. Dojam je tim pozitivniji, ako se zna da je Kish u meč uletjela kao zamjena u posljednji trenutak te je bez pripremnog kampa pružila sjajan otpor favoriziranoj protivnici.

Justine Kish se “olakšala” po kavezu pa nakon borbe ostavila genijalan komentar na Twitteru (VIDEO)

U dobrom nastupu je nije spriječio niti incident koji se dogodio tijekom meča. Pokušavajući se izvući iz teške situacije Kish se nehotice “olakšala” u kavezu što se moglo primjetiti i na malim ekranima. Naravno da je postala predmet mnogih komentara i rasprava na društvenim mrežama. Bilo je onih koji je podržavaju, ali i onih zlonamjernih. Jedan od onih koji su joj dali podršku je predsjednik UFC-a Dana White.

Kish je, možemo tako to sročiti, za svoju sramotu zaradila i novčani bonus.

“Predsjednik UFC-a me nazvao dan nakon meča kako bi me pitao je li sve u redu. Primjetio je da sam bila izvrgnuta malom ismijavanju nakon onoga što se dogodilo. Rekao je da imam njegovu podršku i da sam se borila kao prava ratnica. Podržao je i način na koji sam se nosila s čitavom situacijom”, otkrila je Kish u razgovoru za Esporte.ig te je dodala:

“Još jedna stvar što je bilo vrlo simpatično od Dane. Ponudio je mali novčani bonus, kao dar što sam tako dobro odradila posao. UFC ima takve male skrivene bonuse ponekad. Nisam pitala i ne znam koliko će biti. Vidjet ćemo u sljedećim tjednima.”

Njega protivnica koja je u meču slavila, Felice Herrig je nakon dvoboja bila potpuno drugačijeg raspoloženja. Rasplakala se pred kamerama jer smatra da nije dovoljno lijepa i mlada da bi je njezina organizacija promovirala kao neke druge djevojke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI