Kimbo Slice prošao nekoliko doping testova ususret meču sa Shamrockom: Pojave se i kažu pišaj u čašu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2015 11:24h Autor:

Kimbo Slice

U srijedu je svijet pozitivno šokirala Twitter fotografija Kena Shamrocka koji u 51. godini fizički izgleda gotovo perfektno. Odmah se postavilo pitanje legitimnosti njegovih mišića, odnosno koristi li Shamrock nedozvoljena sredstava. Špekulacije je malo kasnije prekinuo direktor Bellatora Scott Coker ustvrdivši da su svi borci testirani uoči Bellatora 138 prošli doping test. To, naravno uključuje i glavne zvijezda Shamrocka i Kimba Slicea.

Na press konferenciji koja je također održana u srijedu, Kevin Ferguson, poznatiji kao Kimbo Slice, je otkrio zanimljiv podatak. Ususret ovom eventu nekoliko puta su ga posjetili službenici Komisije kako bi ga nenajavljeno testirali. Takav potez je podržao…

"Pojave se samo u dvorani gdje treniram i kažu mi da se moram popišati u posudu. Ili me nazovu na telefon. To je sve OK, to je sve 'cool'. Žele da je ovaj sport čist je smo mladim sportašima nekakvi uzori", poručio je Kimbo Slice.

Bellator 138 na rasporedu je u noći s petka na subotu 20. lipnja s početkom u 03:00 sata iza ponoći. Ekskluzivno na Fight Channelu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI