Kid Yamamoto ponovno ozlijeđen, otpao nastup na eventu u Ottawi

UFC 28.05.2016 01:17h Autor:

Norifumi Yamamoto

UFC fanovi ponovno će ostati bez prilike popratiti nastup jednog od najpopularnijih japanskih boraca u povijesti, nakon što je Norifumi “Kid” Yamamoto ponovno prisiljen otkazati borbu zbog ozljede.

On je trebao nastupiti na Fight Night u kanadskom glavnom gradu Ottawi, gdje se 18. lipnja trebao boriti protiv Chrisa Beala. UFC je odmah reagirao nakon vijesti o otkazivanju te je Bealov novi protivnik Joe Soto.

Što se tiče Yamamota, njegovog se posljednjeg nastupa sjećamo iz veljače prošle godine, kad je borba protiv Romana Salazara prekinuta te na kraju poništena zbog nehotičnog uboda u oko. Prije te borbe Yamamoto nije nastupio pune tri godine, a za to vrijeme je čak tri puta zbog ozljede otkazivao ugovorenu borbu. Inače, ovo mu je već drugo otkazivanje nakon posljednje borbe. Također je zbog ozljede otkazao naslov u rujnu prošle godine.

39-godišnjeg Yamamota, UFC je angažirao 2011. godine, kao jednu od najvećih japanskih borilačkih, ali i mainstream zvijezda. Osim gore spomenute poništene borbe, ima i tri poraza, bez ijedne pobjede. Nakon ovog otkazivanja, UFC bi mogao odustati od daljnjeg angažiranja ovog borca, odnosno mogao bi završiti s otkazom iz promocije te vjerojatno završetkom karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI