Khabilov: Borba između mene i Khabiba neće se nikad dogoditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.05.2014 19:04h Autor:

Rustam Khabilov

Rustam Khabilov i Khabib Nurmagomedov dva su Dagestanca koji trenutno napadaju sam vrh UFC-ove lake kategorije. No, ukoliko jedan od njih bude držao pojas, njihova međusobna borba, ako je vjerovati Khabilovu, neće se nikad dogoditi.

Rustama Khabilova čeka ispit karijere, kad će se 7. lipnja sastati protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Bensona Hendersona, a pobjeda u toj borbi mogla bi ga dovesti na korak do titule UFC-ovog prvaka. "Ukoliko pobijedim Bensona, smatram da ću doći vrlo blizu, no pričekajmo da prvo prođe ta borba, u potpunosti sam fokusiran na nju", rekao je momak iz Dagestana.

Trenutno su dvije velike UFC-ove zvijezde u usponu dva momka iz Dagestana. Pored Khabilova, drugi je Khabib Nurmagomedov. Postavlja se pitanje što će se dogoditi ukoliko jedan od njih bude držao pojas, a drugi dođe do mjesta izazivača. Khabilov na to ima odgovor: "Borba između mene i Khabib nije moguća. No, prerano je govoriti o tome, budući da ima još minimalno jednu borbu ispred sebe prije nego bude ikakvog govora o titulu. No, da i dođe do toga, prije bi smo prerezali pojas na dva dijela i podijelili ga, nego se borili međusobno."

Rustam u UFC-u ima 3-0, dok je Nurmagomedov na fantastičnom 6-0 skoru. Khabilov inače trenira u Jackson MMA gymu u Albuquerqueu u New Mexicu, tako da se može reći da se protiv Hendersona bori kod svoje druge kuće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI