Khabibu prijeti oduzimanje titule, White objasnio kako stoje stvari: “Guverner je bio ovdje i pobjegao je iz dvorane, a to nije dobro”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2018 13:58h Autor:

Dana White

Nakon kaotičnih zbivanja u T-Mobile Areni bilo je mnogo onih koji su se zapitali koliko bi tešku kaznu mogao dobiti Khabib Nurmagomedov.

Aktualni je prvak, podsjetimo, nakon velike pobjede nad Conorom McGregorom odlučio preskočiti ogradu i napasti Dillona Danisa, inače trening partnera i jiu-jitsu trenera irskog borca. Nakon toga je uslijedio veliki kaos, bilo je okršaja na sve strane, kako u oktogonu, tako i izvan njega.

Na press konferenciji poslije priredbe Danu Whitea se upitalo hoće li Khabib možda zbog svega viđenog ostati bez titule.

“Radi se o tome da kontrolu ima Atletska komisiji države Nevade, a oni će sigurno navaliti na njega i to prilično jako. On se sada ne treba brinuti zbog mene, ali mora zbog Nevade. Guverner je bio večeras ovdje i pobjegao je iz dvorane, a to nije dobro”, izjavio je White.

Predsjednik UFC-a nadalje ističe da će Komisija kazniti Khabiba na neki način, a o duljini njegove suspenzije će ovisiti priča o oduzimanju pojasa.

“Da, vjerojatno će ostati bez titule ako se bude radilo o dugačkoj suspenziji”, zaključio je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI