Khabibovom ocu i rođaku uskraćena viza i neće mu moći biti u kutu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.02.2017 21:18h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov u borbi protiv Tonya Fergusona imati će malo drugačiju ekipu u kutu nego što je navikao. Naime, njegovom ocu i rođaku je uskraćena američka viza i neće moći doputovati u Ameriku.

Abdulmanap Nurmagomedov nije samo otac Khabiba Nurmagomedova, nego i osoba koja se od malena brine za njegovu karijeru te ujedno i glavni autoritet svom sinu. Do sada mu je redovno bio u kutu i davao hvale vrijedne savjete prije i tijekom borbe, ali nažalost po Khabiba, ovog puta njega neće biti u Las Vegasu.

Viza je također uskraćena i njegovom rođaku Frodo Khasbulaev, koji je također vrlo bitna osoba unutar njihovog dagestanskog tima te je Khabib i njega poželio imati u kutu tijekom najvažnije borbe svoje karijere.

Ipak, njih dvojice neće biti u Americi, a to je samo još jedan razlog za brigu oko novih američkih pravila, zapravo prvog poteza Donalda Trumpa nakon dolaska na mjesto predsjednika. Nadamo se samo kako uskoro slične problema neće imati i borci, posebno oni koji, za razliku od Khabiba Nurmagomedova, ne treniraju unutar SAD-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI