Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabibovo saslušanje odgođeno za idući mjesec | Fight Site

Khabibovo saslušanje odgođeno za idući mjesec

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2018 18:31h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Situacija u lakoj kategoriji UFC-a još će neko vrijeme ostati upitna po pitanju borbi za titulu prvaka, budući da je saslušanje Khabiba Nurmagomedova, koje bi trebao imati pred komisijom, odgođeno za idući mjesec.

UFC-ov prvak lake kategorije privremeno je suspendiran dok se ne očita pred suspenzijom, koja bi mu onda trebala odraditi kaznu za incident nastao nakon njegove borbe protiv Conora McGregora, na UFC 229 eventu. Naravno, misli se na njegov izlazak iz kaveza i napad na Dillona Danisa, koji je za sobom povukao cijeli niz događaja koji su doveli do svojevrsnog kaosa.

Khabib  se pred komisijom trebao očitovati danas, no na kraju je objavljeno kako se nisu uspjeli dogovoriti oko dolaska te  je novi datum 29. siječnja. Tako je sigurno da to tada neće biti moguće dogovarati ništa u vezi iduće Khabibove obrane titulu, pošto se ne može znati hoće li mu komisija odraditi kaznu u obliku suspenzije nastupanja. Iako, pretpostavlja se kako će ona na kraju biti samo financijske prirode.

Conor McGregor također je dobio odgodu za idući mjesec, a pretpostavlja se kako bi sve to moglo biti tako zbog toga što se radi na nagodbi, koja bi na kraju zadovoljila sve tri strane. U tom slučaju ne bi bilo nikakvih suspenzija i obojica bi prvom prilikom mogli ugovoriti svoj novi nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI