Khabibovi timski kolege uhićeni, ali pušteni na slobodu zahvaljujući McGregoru (VIDEO)

UFC 07.10.2018 11:41h Autor:

UFC 229 ooo

Tri člana iz tima Khabiba Nurmagomedova uhićena su odmah nakon tučnjave s Conorom McGregorom i njegovim timom na UFC-u 229 u T- Mobile Areni, u Las Vegasu.

Ubrzo nakon incidenta snimka uhićenja jednog člana Khabibove pratnje pojavila se na internetu.

No, iako je predsjednik UFC-a Dana White rekao da su sporni članovi tima “na svom putu zatvoru”, na press konferenciji koja je uslijedila poslije eventa potvrdio je da su ipak pušteni na slobodu i to zahvaljujući McGregoru.

“Pušteni su jer je Conor odlučio da ih neće tužiti”, rekao je White.

Među ljudima upletenim u tučnjavu bili su i borci i sada već bivši članovi UFC-ovog rostera Islam Makhachev i Zubaira Tukhugov za koje je White potvrdio da se  “više nikada neće boriti u UFC-u.”

Atletska komisija Nevade prvotno je zadržala honorare oba borca (McGregor- 3 milijuna dolara, Khabib- 2 milijuna), ali nakon što su pregledali snimku McGregoru su odobrili honorar dok je Khabibov još uvijek blokiran.

Prvak lake kategorije, Khabib Nurmagomedov, koji je i započeo cijeli incident napadom na Dillona Danisa iz McGregorovog tima, mogao bi ostati bez pojasa.

Khabib o kaosu koji je izazvao na UFC-u 229: Ovo nije moja najbolja strana, znam da će me otac razbiti kad se vratim kući!

“Ako dobije veliku suspenziju od komisije oduzet ćemo mu pojas”, potvrdio je White koji je krajnje razočaran raspletom čitave večeri.

“Vidjet ćemo kako će se stvari dalje odvijati. Radim ovaj posao 18 godina i nikada nisam bio ovoliko razočaran. Čak nisam niti ljut. Samo sam zaista razočaran.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI