Khabibov trener: Ja sam za revanš protiv Conora jer je tu ogromna lova, ali Khabib…

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2019 17:35h Autor:

Javier Mendez i Khabib Nurmagomedov

Glavni čovjek American Kickboxing akademije (AKA) Javier Mendez vjeruje da je ATT&T Stadion momčadi američkog nogometa Dallas Cowboys idealna pozornica za revanš između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

Legendarni trener bi svakako volio vidjeti svog pulena u revanšu protiv slavnog Irca iako nije siguran da je to Khabibov plan u ovom trenutku.

Prema Mendezu, unatoč tome što Dana White tvrdi da ćemo meč Nurmagomedov vs. McGregor II sigurno  vidjeti u 2019. godini, on nije baš tako uvjeren u tu teoriju. Sve će, tvrdi, ovisiti o samom UFC prvaku.

“Khabib možda ima neke svoje ideje, ja imam svoje ideje, tako je obično… Ali osoba s kojom Khabib najbolje raspravlja o svojim planovima i s kojim će to i učiniti jest njegov otac”, izjavio je trener za “Off The Brawl” te je dodao:

“Nitko mu nije tako blizak, kao njegov otac. Nakon njegovog oca tu sam ja ili Ali Abdelaziz. Ali u konačnici on će učiniti u biti ono što on želi učiniti i sam će odlučiti o tome. Možda neće na to uopće utjecati što želi UFC i da oni hoće revanš protiv Conora.”

Mendez nema problema priznati da on želi McGregora jer je to meč koji svima može donijeti najviše novca.

“Ja gledam to iz kuta novca, više nego iz kuta sporta. Želim najveću zaradu i najveći meč u ovom trenutku, a budimo iskreni tu Conor nema konkurenciju. Želim revanš jer je to realno meč koji će donijeti najviše novca. Bit će i više interesa nakon svega što se dogodilo prošli put. Za mene, to je najbolja opcija”, iskren je Mendez koji dodaje:

“To je najveći meč u MMA-ju bez konkurencije. Nitko drugi ne može zaraditi toliko novca koliko Conora i Khabib u revanšu. Ali možda Khabib želi nešto drugo, možda želi Tonyja Fergsona. Teško je reći jer treba pričekati 29. siječnja. Treba vidjeti što će Komisija odlučiti. U mojoj glavi meč protiv Conora bi donio tri ili četiri puta veću zaradu od svih ostalih.”

Čitav razgovor s glavnim čovjekom AKA-ja Javierom Mendezom pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI