Khabibov otac u Hollowayu vidi jako opasnu zamjenu, a od Fergusona ne odustaje ni pod koju cijenu

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2018 08:45h Autor:

Abdulmanap Nurmagomedov & Khabib Nurmagomedov

“Dovraga, ne, nikad više. Nikada više ne nemam namjeru ugovarati tu borbu”, rekao je Dana White nakon što je po četvrti put otkazan meč između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona. Ipak, takav razvoj događaja ne podudara se s planovima Abdulmanapa Nurmagomedova, oca i trenera dagestanskog borca.

“Sve dok Ferguson može hodati, mi ćemo zahtijevati ovu borbu. Spremni smo se boriti s njim bilo kad i u bilo kojim okolnostima. Čekamo ga i želimo mu brz oporavak”, izjavio je Abdulmanap za TASS.ru.

Tema istog razgovora bio je i Max Holloway, prvak iz perolake kategorije koji je samo šest dana uoči održavanja UFC 223 priredbe objeručke prihvatio priliku i uskočio u meč s Khabibom. Havajčanin je definitivno zamjena koja bi mogla zadovoljiti apetite fanova. Uz to što je atraktivan borac, Max je i pun samopouzdanja koje crpi iz čak 12 uzastopnih pobjeda.

Jednog takvog protivnika iz Khabibovog tima ne namjeravaju nimalo podcijeniti, štoviše, Abdulmanap vjeruje da je Holloway jako opasan protivnik koji će ponuditi jednu zanimljivu borbu.

“On je jako opasan protivnik koji je srušio Josea Alda u svom zadnjem nastupu. Jako je brz i uz to je pametan borac tako da bi ovo trebala biti jako zanimljiva borba. Mislim da Holloway nije nimalo manje interesantan od Fergusona”, zaključio je Nurmagomedov stariji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI