Khabibov otac otkrio: Suprugu mu je izabrao djed, birali su između šest žena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2018 11:58h Autor:

Photo: Facebook

S obzirom da je postao UFC prvak u lakoj kategoriji, ali i da ga vrlo vjerojatno očekuje obračun s Conorom McGregorom, Khabib Nurmagomedov je gotovo svakodnevna tema svjetskih MMA medija.

Iako je i ranije bio zanimljiv pripadnicima sedme sile, s činjenicom da se popeo na UFC tron u javnost dolaze vrlo zanimljivi detalji, kako o njegovom profesionalnom, tako i o privatnom životu.

Od ranije je poznato da je Nurmagomedov veliki tradicionalist i da štuje svoje dagestanske običaje, kao i svoju muslimansku vjeru. Upravo je o tom segmentu njegovog života u jednom od posljednjih intervjua progovorio otac Abdulmanap Nurmagomedov. Posebno o tome kako se oženio za svoju suprugu kada je imao tek 22 godine.

Tradicionalist kakav jest, Khabib je pri odabiru supruge tražio savjet od svog djeda. Poznavao je svoju potencijalnu buduću ženu, ali ne pretjerano dobro, a izabrao ju je između još pet drugih potencijalnih “mladih”.

“Mislim da su se poznavali. Vjerujem da se savjetovao sa svojim djedom oko ovog pitanja. Imao je tek 22 godine. Sjećam se da je pričao o pet ili šest različitih djevojaka. Stali su u raspravi na jednoj”, objašnjava otac Abdulmanap i dodaje da je djed stručnjak za sva pitanja.

“Njega se sve pita. Khabib je prvo razgovarao s njim. Ako mu je neugodno razgovarati sa mnom o nekoj temi, on se odmah obrati svom djedu Magomedu. Vrlo su bliski. Da je Khabib stigao ovdje danas, odmah navečer bi otišao svom djedu.”

Upitan kako je moguće da je Khabib birao između šest djevojaka, njegov otac odgovara:

“Ne znam točno. Ali, neophodno je da dobije dozvolu svog djeda. To je zajednička odluka.”

Rus je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri. Nedavno je postao UFC prvak svladavši Al Iaquintu jednoglasnom odlukom sudaca. Očekuje se da bi krajem godine trebao ući u ring s Conorom McGregorom, no konačni dogovor još uvijek nije postignut.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI