Khabibov otac oprostio McGregoru: Ostavimo to iza nas i izvucimo lekciju iz onoga što se dogodilo

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.10.2018 14:19h Autor:

Abdulmanap i Khabib Nurmagomedov

Abdulmanap Nurmagomedov oprostio je Conoru McGregoru ružne poruke upućene njemu te kaže kako to treba ostaviti iza njih i okrenuti se budućnosti. 

Otac Khabiba Nurmagomedova nije mogao biti s njim u Las Vegasu, a siguran je kako se incident nakon borbe ne bi dogodio da je bio tamo. A upravo je on, odnosno vrijeđanje od strane Conora McGregora, jedan od glavnih razloga onakvog ponašanja njegovog sina. Conor je više puta ružno govorio o Abdulmanapu, a Khabib to jednostavno nije primio kao da je običan trash talk. Irac je pretjerao, ali sada Nurmagomedov stariji kaže kako je sve to iza njih.

“Assalamualeikum svima. Opraštam Conoru McGregoru, ostavimo sve ovo iza nas. Sada je najvažnije napraviti analizu svega što se dogodilo te da iz toga izvučemo lekcije. Razgovarao sam sa starješinama i mudrim zemljacima i njihovo je mišljenje da trebamo ostati veliki. Nadam se kako je ovo zapravo blagoslov za nas”, napisao je Abdulmanap na svom Instagram profilu, uz fotografiju sučeljavanja svog sina i Conora McGregora.

Khabibov otac je inače njegov glavni trener kod kuće u Rusiji, no nije mu bio u kutu još niti u jednoj UFC borbi. Iz javnosti nepoznatih razloga već nekoliko godina ne uspijeva dobiti američku vizu pa čak niti onu privremenu. Činilo se kako će ovog puta to biti riješeno, no na kraju je Abdulmanap ponovno morao borbu svog sina pratiti preko ekrana.

Na kraju je on ipak shvatio kako je sve bilo rečeno u žaru trash talka, no Conor McGregor je ovog puta ipak prešao granicu. Što se tiče oprosta, svakako je lijepo čuti da se nešto tako dogodilo i da će se ova cijela situacija što prije pokušati dovesti u normalnu, za dobrobit cijelog sporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI