Khabibov otac ipak ostao bez vize za UFC 229

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2018 02:25h Autor:

Abdulmanap Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov ipak neće imati svog oca Abdulmanapa u kutu za borbu protiv Conora McGregora. Dagestanskom trenera još jednom je uskraćena viza, iako su postojale informacije kako se predsjednik Trump osobno pobrinuo da ju dobije.

Glavni trener i vlasnik Eagles MMA tima nije pratio svog sina još niti u jednom UFC nastupu, iako je ranije par puta bio u Americi. No, odjednom je ostao bez vize te mu je svaki put do sada bila uskraćena. Što je najgore, ne zna se zbog čega je došlo do te promjene i što bi mogao biti problem oko toga zašto dagestanski trener ne može pratiti svoje borce, prije svih svog sina, na njihovim nastupima.

Ovog puta je Khabib zatražio vizu osobno od predsjednika SADa-a, Donalda Trumpa, koji je i MMA fan, a nedavno se pojavila informacija kako je isti tu vizu riješio te da će Abdulmanap ovog puta moći sudjelovati u najvećem nastupu dosadašnje karijere svog sina. Nažalost po UFC-ovog prvaka lake kategorije, to nije bila točna informacija te će trenerski tim sjajnog Dagestanca ponovno biti slabiji za čovjeka koji je zapravo stvorio cijelu priču s borcima iz obitelj Nurmagomedov. Riječ je o njemu i njegova tri brata, čiji su sinovi još kao djeca useljeni u zajedničku kuću, gdje su trenirali i bili kućno školovani upravo od strane Abdulmanapa.

Tako će Khabibu glavni trener u kutu biti Javier Mendes, kao i u svim dosadašnjim njegovim UFC nastupima. Ovo će mu sigurno teško pasti, no nadamo se da mu ipak neće odvratiti fokus s velikog meča koji ga čeka za točno sedam dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI