Khabibov menadžer želi “udariti McGregora po nosu i razbiti mu lice” zbog komentara o njegovoj obitelji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2018 15:24h Autor:

Ali Abdelaziz

Ali Abdelaziz nije zaboravio na uvrede i provokacije Conora McGregora s press konferencije uoči UFC-a 229.

Irac je tom prilikom za poznatog MMA menadžera, koji zastupa i Khabiba Nurmagomedova, rekao da je “bijesni štakor” i “teroristički doušnik” te ga je upitao “Kako je Noah?”, Abdelazizov navodni sin, čime se dotaknuo privatnih obiteljskih stvari.

Gostujući kod Ariela Helwanija na ESPN-u, vlasnik Dominance MMA agencije, koji je nekoć i sam bio borac, nije imao lijepe riječi za McGregora.

“Želim opaliti Conora McGregora po nosu i razbiti mu lice zbog stvari koje je pričao o mojoj obitelji. Ovo je osobno. Uvrijedio je moju, obitelj, religiju, otkuda dolazim. Khabib je dobio svoju osvetu, ali ja nisam”, rekao je Abdelaziz.

Nurmagomedov se za uvrede koje je dobio od McGregora osvetio u borbi tako što ga je na UFC-u 229 izdominirao i završio ga prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi. Abdelaziz tvrdi da mu je sudac tada spasio život.

“Da nije bilo Herba Deana, McGregor bi sada bio mrtav. Tipovi poput njega i Mayweathera nisu pravi borci.”

Egipćanin se osvrnuo i na komentar predsjednika UFC-a Dane Whitea koji je McGregora usporedio s boksačkim velikanom Muhammadom Alijem.

“Rekao sam Dani, ‘Kako to jebeno smeće možeš usporediti s Muhammadom Alijem? To je potpuno ludo. To je totalno nepoštovanje prema zajednici, prema muslimanima- usporediti tu svinju s Alijem. Ne možete to raditi. Ali nikada nije odustao.”

Abelaziz nije zaborvio niti na irčevog jiu- jitsu trenera Dillona Danisa na kojeg je Nurmagomedov zbog navodnih uvreda nasrnuo odmah nakon borbe.

“Ako tog jebača vidim na ulici, obećajem vam da ću ga odalamiti. McGregor je barem svjetski prvak, držao je dva pojasa. Razumijete? Ali ovaj tip je obična propalica. Nikada nije osvojio jiu- jitsu turnir kao crni pojas. Živi na McGregorovoj slavi. I to je Conorov problem zato što je idiot. Svi ga iskorištavaju.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI