Khabibov menadžer: Tony Ferguson sigurno nije iduća borba za Nurmagomedova, on ne donosi novce

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.01.2019 19:11h Autor:

Nurmagomedov vs. Ferguson

Menadžer Khabiba Nurmagomedova, Ali Abdelaziz, izjavio je kako Tony Ferguson ni u kom slučaju neće biti idući protivnik za njegovog klijenta. Kao razlog je naveo to što traže protivnika koji će im donijeti zaradu, a za Fergusona kaže kako nije takav.

Ali Abdelaziz gostovao je u showu MMA Hour, gdje je govorio o karijerama nekih svojih klijenata. Najzanimljiviji od njih svakako je Khabib Nurmagomedov te je otkrio što im je plan po pitanju iduće borbe UFC-ovog prvaka lake kategorije.

“Khabib se zapravo ne mora boriti više protiv nikoga da bi potvrdio svoju vrijednost ili da bi ostavio trag u povijesti. On je 27-0 i 12-0 u UFC-u. Nikad nije srušen, nikad nije ozbiljno pogođen, nikada nije bačen na pod. Tako da je sada ono što želimo borba u kojoj se može zaraditi veliki novac. Nije nam bitno hoće li to biti boks, MMA ili nešto treće”, rekao je Ali Abdelaziz, a onda se nadovezao na Tonya Fergusona, što je svakako borba koji fanovi žele vidjeti:

“Volim Tonya Fergusona, no on nije to što je nama potrebno. Sto posto sam siguran u to da Tony Ferguson nije idući Khabibov protivnik, on nije ta borba. Tony Ferguson nije taj čovjek, jer trebamo nekoga tko može donijeti veliku prodaju prijenosa.”

Abdelaziz je odlučio povući paralelu sa situacijom kada je Khabib ostao bez borbe za titulu, jer se UFC-u tada pojavila opcija koja im se više sviđala i koja im je donosila prosperitet.

“Na kraju dana biti će to ista situacija kakva se dogodila nama. Khabib se trebao boriti protiv Eddiea Alvareza za titulu, sjećate li se? Onda je odjednom uklonjen i na njegovo mjesto je doveden Conor McGregor, jer je Conor onaj koji donosi novce. To je i sada slučaj, mi jednostavno trebamo protivnika zbog kojeg će fanovi kupiti prijenos eventa”, dodao je.

Možda bismo se i složili s ovim da sve moguće ankete ne pokazuje kako je upravo borba Khabiba Nurmagomedova i Tonya Fergusona ona koji svjetski MMA fanovi najviše žele vidjeti. I to ne samo u lakoj kategoriji, nego u svjetskom MMA-u općenito. Vjerujemo kako Abdelaziz samo igra neku svoju igru, koju mi nažalost trenutno ne razumijemo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI