Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabibov menadžer: “Conoru 50 tisuća, Khabibu 500 tisuća!? To je sranje!” | Fight Site

Khabibov menadžer: “Conoru 50 tisuća, Khabibu 500 tisuća!? To je sranje!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2019 12:33h Autor:

Conor vs. Khabib

I dalje stižu reakcije iz tima Khabiba Nurmagomedova na jučerašnju odluku Komisije u Nevadi da UFC prvaka kazni s pola milijuna dolara kazne i devet, odnosno šest mjeseci suspenzije.

Naime, ukoliko Rus pristane sudjelovati u određenim medijskim kampanjama, Komisija je spremna smanjiti suspenziju na šest mjeseci što se podudara onoj njegovog rivala Conora McGregora. Irac je uz suspenziju zaradio i deset puta manju globu o Nurmagomedova, odnosno 50 tisuća dolara.

Twitter profil blizak “Orlu” MMA TEAM DAGESTAN je objavio zanimljive informacije. Rus ne planira žalbu na odluku Komisije, ali niti ne želi sudjelovati u medijskim kampanjama što znači da će mu službena suspenzija trajati devet mjeseci. No, ona realna će biti 12 jer se solidarizirao sa svojim suborcima Zubairom Tukhugovim i Abubakarom Nurmagomedovim koji će biti suspendirani do početka listopada.

Nadalje, njegov menadžer Ali Abdelaziz je preko Ariela Helwanija izrazio nezadovoljstvo visinom globe koja je zaista drakonska i iznosi 500 tisuća američkih dolara.


“Mislim da to nije pošteno. Khabib je dobio 500 tisuća, a Conor je dobio 50 tisuća? Mislim da je to sranje”, izjavio je poznati menadžer te je dodao nekoliko riječi i o dužini suspenzije.

“Ona je poštena. Obojica su dobila po šest mjeseci. Ali za Khabibove klupske kolege…To je bilo previše!”, zaključio je.

Sam Rus je odluku Komisije komentirao objavom na svom Instagramu. Na fotografiji drijema, a uz nju je napisao “da ga probude kada sve bude gotovo”…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI