Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabibov brat na strašno teškom ispitu u UFC debi nastupu | Fight Site

Khabibov brat na strašno teškom ispitu u UFC debi nastupu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2018 21:46h Autor:

Abubakar Nurmagomedov i Sergio Moraes

Poznat je protivnik Abubakara Nurmagomedova u njegovom UFC debiju i mora se priznati kako mu promocija baš i ne želi domaćinsku dobrodošlicu. U Belemu, gradu gdje je izuzmljen BJJ, boriti će se protiv dvostrukog BJJ prvaka svijeta.

Nurmagomedova (14-1) će u Belemu čekati Sergio Moraes (12-3-1, 6-2-1 UFC), jedan od najboljih grapplera u cijelom MMA-u, što bi značilo da bi nas mogao čekati pravi grapplerski spektakl, budući da je Nurmagomedov, poput Khabiba, vrsni sambo borac.

Moraes bi trebao biti i pravi ispit za ovog borca, ali i ovo je pravi ispit za njega, nakon što je poražen od jednog hrvača drugog tipa, Kamaru Usmana. Usman je Moraes nokautirao u rujnu, čime je prekinuo njegov niz od sedam borbi bez poraza. Prije toga je poražen tek u UFC-u debiju, kada je u finalu Ultimate Fightera bolji od njega bio Cesar Ferreira, no Moraes je tu borbu prihvatio kratko prije održavanja, nakon ozljede planiranog finalista, Daniela Sarafiana. Među borcima koje je savladao se svakako ističu imena Neila Magnya i Omarija Akhmetova. Obojicu je savladao prekidom.

Fight Night u Belemu se održava 3. veljače, a predvode ga Lyoto Machida i Eryk Anders.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI