Khabiba ne zanima McGregor, za kraj godine planira borbu protiv najvećeg!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2019 13:55h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Iako je Conor McGregor posljednjih dana aktualizirao svoj povratak i revanš borbe protiv Khabiba Nurmagomedova, čini se kako nešto tako nije u planu trenutnog prvaka UFC-ove lake kategorije. Prema izjavi njegovog menadžera, on bi se krajem godine trebao boriti protiv Georgesa St-Pierrea.

Khabib Nurmagomedov svoju je iduću borbu ugovorio za 7. siječnja, kad će se u Abu Dhabiju boriti protiv Dustina Poiriera. U međuvremenu, Conor McGregor počeo se prisjećati svega što se događalo u njihovom prošlogodišnjem okršaju, a nakon toga je počeo i otvoreno prozivati Khabiba na revanš. Iako bi to svakako bila borba koja bi uz sebe imala jednako veliku pažnju kao rekordno popraćena prva borba, to trenutno nije u planovima Nurmagomedova.

Prema Twitter objavi Bretta Okamota, “Orao” trenutno gleda prema nečemu drugog. Napisao je Okamoto kako je razgovarao s Khabibovim menadžerom Alijem Abdelazizom koji mu je iznio informaciju kako po pitanju priprema za borbu sve ide u najboljem redu. Ali, dodao je još jednu ekskluzivu. Otkrio je kako bi se, ako sve bude prema trenutnim planovima, Khabib krajem godine trebao boriti protiv Georgesa St-Pierrea.

Jedan od najvećih boraca svih vremena, a svakako najveći borac kategorija do 77 kilograma, umirovio se sredinom veljače ove godine. Do toga je došlo nakon što nije uspio dogovoriti borbu upravo protiv Khabiba. Tim putem je rekao kako je to konačna odluka i da povratka neće biti. Ipak, Abdelaziz je već ranije rekao kako se radi na toj borbi, a po ovoj bi se izjavi dalo zaključiti kako je došlo do nekih pomaka.

Conor McGregor priliku za borbu protiv Khabiba, ukoliko ovaj ostane prvak, može dobiti samo na račun svog imena i ugleda. Ako ćemo gledati sa sportske strane, odnosno prema rezultatima, pobjednik borbe Tonyja Fergusona i Donalda Cerronea svakako bi trebao idući dobiti priliku. Tako da eventualni povratak GSP-a niti pobjedniku tog ogleda baš ne bi najbolje odgovarao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI