Khabib želi svjetsku turneju i McGregora pred 80,000 ljudi u Moskvi

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2017 12:59h Autor:

Nurmagomedov i McGregor

Khabib Nurmagomedov ima velike planove za 2017. Neporaženi Dagestanac (24-0) prvo planira poraziti Tonyja Fergusona za privremeni pojas lake kategorije, a zatim želi prvaka Conora McGregora na mega-eventu u Rusiji.

“Tony Ferguson je u nizu od devet pobjeda. I on zaslužuje tu borbu. Želim pobijediti Tonyja Fergusona i uzeti privremeni lažni pojas i onda se boriti s Conorom za pravi pojas. To je ono što želim u 2017.”, rekao je Nurmagomedov na MMA Houru.

Što se Fergusona tiče, posljednji dogovor je bio da se sastanu na UFC-u 209 u Brooklynu, ali pregovori su zapeli, što je Khabib čak i sam pokušao riješiti.

Prvaka McGregora želi pak dočekati na domaćem terenu. UFC trenutno radi na organizaciji prvog eventa u Rusiji  i predsjednik kompanije, Dana White, i sam je priznao da ne planiraju dolaziti bez najveće ruske zvijezde. Nurmagomedov želi iskoristiti priliku za veliku borbu s McGregorom i vjeruje da bi bez problema privukli publiku od minimalno 100,ooo ljudi. Također bi volio da UFC organizira i promo turneju, slično kao što su napravili za McGregora i Josea Alda uoči UFC-a 189.

“Ja sam poznat u Rusiji, a moram reći da je Conor također poznat u Rusiji. Ako UFC napravi veliku turneju tipa Rio de Janeiro, Las Vegas, New York, Toronto, London, Moskva, Tokijo i svugdje napravi veliki PR program. Nakon toga mi UFC da Conora i tri mjeseca za pripreme i to napravimo u areni pred 80,000 gledatelja u Moskvi, siguran sam 100 posto da bi rasprodali karte.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI