Khabib želi borbu s Fergusonom u ožujku

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2016 15:46h Autor:

Khabib Nurmagomedov & Tony Ferguson

Prvi izazivač UFC-ove lake kategorije Khabib Nurmagomedov vreba priliku da napadne pojas, no budući da prvak Conor McGregor postaje otac, zbog čega je odlučio pauzirati prvu polovicu 2017., neporaženi Dagestanac ga ne želi čekati i spreman je u međuvremenu eliminirati drugog izazivača Tonyja Fergusona kako bi definitivno osigurao borbu za naslov.

“Osjećam se jako loše u ovoj situaciji jer prije ove godine sam odmarao dvije godine zato što sam stalno bio ozlijeđen. Sada ne želim čekati ovog tipa. Ako se Conor ne želi boriti prije svibnja/lipnja želim prihvatiti neku drugu borbu. Želim se boriti za privremeni pojas s Tonyjem Fergusonom“, rekao je Nurmagomedov za RT Sport.

Nurmagomedov i Ferguson su imali dogovorenu borbu već dva puta, no ozljede na obje strane su odgodile njihov susret u oktogonu.

“Zadnji put je on bio ozlijeđen. On je otkazao, ne ja. On se nije pojavio 16. travnja. Prije sam bio ozliješđen, ali sada, zašto ne? Mislim da UFC sada želi napraviti tu borbu. Za mene bi savršeni datum bio u ožujku. Ne prije, samo u ožujku.”

“Tony Ferguson je čvrst tip, težak protivnik. Ima niz od devet pobjeda. Zašto ne? Mislim da će to biti prava borba na visokom nivou. Ne ja protiv Conora, mislim da je ovo uistinu kvalitetna borba.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI