Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib zatražio uslugu od Dane Whitea: “Molim te pitaj Donalda Trumpa…” | Fight Site

Khabib zatražio uslugu od Dane Whitea: “Molim te pitaj Donalda Trumpa…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2018 17:10h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov već dugo vremena ima jednu veliku želju, a više nego išta bi volio da mu se ona ispuni prije 6. listopada, kada će u Las Vegasu ući u kavez protiv Conora McGregora.

UFC-ov prvak lake kategorije ne krije koga smatra najzaslužijom osobom za sve što je napravio u karijeri. To je njegov otac Abdulmanap Nurmagomedov, koji je čovjek koji je odgojio i obrazovao desetak dječaka, odnosno svoje sinove i sinove svoja tri brata. Bio je i glavni čovjek u Khabibovom kutu sve do njegovog odlaska u Ameriku, no tamo je ostao bez te funkcije.

Naime, američke vlasti su Abdulmanapu tek jednom omogućili vizu i to kada je u pitanju bila borba Khabibovog brata. Do sada niti jednom nije bio prisutan u kutu UFC-ovog prvaka, iako on i dalje govori kako je njegov otac glavna osoba za njegovu pripremu i taktiku, unatoč tome što trenira u American Kickboxing Academyu. Sada je Khabib putem Instagrama pokušao djelovati na Danu Whitea da riješi taj problem.

Iskoristio je činjenicu da je njegov poslodavac u jako dobrim odnosima s američkim predsjednikom te da je nedavno bio kod njega u posjetu. Uzeo je fotografiju upravo s tog posjeta i napisao:

“Dana White, molim te pitaj Donalda Trumpa može li mome ocu osigurati vizu”. Pokraj toga je Khabib dodao hashtag #UFC229.

Razlog toga što Abdulmanap ne uspijeva ishoditi vizu nisu poznati, kao što ne postoje niti neke pretpostavke u tom smjeru. Nešto slično doživljava i jedan od najboljih boraca lake kategorije, Mairbek Taisumov, koji se tako nema priliku uopće boriti na američkom tlu. Hoće li se to riješiti i hoće li Abdulmanap na neki način uspjeti doći podržati svog sina iz njegovog kuta, teško je pretpostaviti. Pa čak i ako Dana White pokuša urgirati kod Trumpa.

@danawhite please ask Donald Trump give my father a visa. #ufc229

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI