Khabib započeo kamp za UFC 209: Protivnika ćemo znati uskoro

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2017 16:24h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov započeo je pripreme za naslov na UFC 209 eventu, čime je promociji jasno dao do znanja kako se vidi na tom eventu protiv bilo kojeg protivnika.

Nurmagomedov je ranije prihvatio UFC 209 borbu protiv Tonya Fergusona, no zapelo je kod honorara za njegovog protivnika, koji nije odlučio prihvatiti ponuđene uvjete te je sve još uvijek na ledu. Ipak, Khabib je rekao kako će se boriti protiv idućeg najboljeg rangiranog protivnika i da sebe svakako vidi u Las Vegasu 4. ožujka.

To je potvrdio i objavom na Instagramu, gdje je objavio kako je krenuo u kamp za UFC 209 i da će se protivnik znati uskoro. Još je osam tjedana do tog eventa i Dagestanac je odlučio kako je spreman započeti s pripremnim kampom u American Kickboxing Academy timu čiji je član već neko vrijeme.

Hoće li mu protivnik biti Tony Ferguson, Michael Chiesa ili možda netko treći, objasnio je kako bi smo uskoro trebali saznati. On sebe svakako vidi na tom eventu, a ranije je iznio planove kako ove godine do ramazana namjerava odraditi dvije borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI