Khabib uoči napada na titulu: Borit ću se kao da mi je ovo posljednji nastup!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2016 14:04h Autor:

Alvarez i Nurmagomedov (Facebook)

Službena potvrda se još uvijek čeka, ali iz riječi Dane Whitea i Khabiba Nurmagomedova se može zaključiti kako će neporaženi Dagestanac napasti titulu koju trenutno drži Eddie Alvarez. Prema ranijim Khabibovim objavama, izgleda da je on potpisao ugovor, a sada se u nešto dužem postu osvrnuo na borbu koju sanja već duže vremena.

“Uskoro ću uz Alahovu volju stupiti u oktogon i ovoga ću se puta boriti kao da mi je ovo posljednji nastup. Dugačka je bila cesta koja me dovela do borbe za titulu. Vjerujte mi, neću podcijeniti svog protivnika i učinit ću sve što je u mojoj moći da donesem taj pojas u svoju zemlju Rusiju, Dagestan”, poručio je Nurmagomedov i na taj način još jednom potvrdio da bi zaista mogla završiti ova sapunica oko određivanja Alvarezovog idućeg protivnika.

Iza Nurmagomedova su 23 MMA nastupa, a sve ih je završavao uzdignute ruke. U svom posljednjem ulasku u oktogon je tehničkim nokautom svladao debitanta Darrella Horchera. Bio je to njegov prvi meč nakon pauze od dvije godine i borbe u kojoj je porazio Rafaela dos Anjosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI