Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib time! Pogledajte najbolje trenutke borbe koja je donijela prvog ruskog UFC prvaka (VIDEO) | Fight Site

Khabib time! Pogledajte najbolje trenutke borbe koja je donijela prvog ruskog UFC prvaka (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2018 19:23h Autor:

Nurmagomedov vs. Iaquinta

Unatoč nekim trenucima u kojima nije izgledao dobro, Khabib Nurmagomedov osvojio je UFC prvaka dominantnom izvedbom protiv Ala Iaquinte. To se jako dobro može vidjeti i kroz izbor najboljih trenutaka borbe.

Njih je odabrala ekipa Fox Sportsa, a osim toga možemo vidjeti što su o samoj borbi rekli Karyn Bryant, Rashad Evans i Michael Bisping. Oni su se svi složili da je ovo bila još jedna uvjerljiva predstava trenutno najdominantnijeg UFC borca, a njegov profesionalni skor od 26-0 izgleda i više nego nestvarno.

Posebno su obratili pažnju na Khabibova rušenja, koja ovog puta nisu bila toliko uvjerljiva kao nekada, odnosno Iaquintu je srušio šest puta iz 15 pokušaja, od toga četiri puta u prve dvije runde. Bisping je to objasnio time da je Khabib išao na vrlo nisko “single leg” rušenje, koje je puno bolje djelovalo dok su borci još bili suhi. Kako je bilo sve više znoja, do takvih rušenja nije bilo lako doći.

Ispod teksta nalazi se video s Fox Sportsa, u kojem se nalazi ono opisano gore u tekstu, zajedno sa spomenutim snimkama najboljih trenutaka borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI