Khabib se vraća u rujnu, očekuje protivnika iz samog vrha

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.06.2014 18:05h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Ako je vjerovati njegovom manageru, povratak Khabiba Nurmagomedova u UFC-ov kavez na rasporedu je u rujnu. Kaže kako se spreman boriti protiv bilo koga, da neće odbiti niti jednu borbu, no da ipak vjeruje kako je Khabib zaslužio top protivnika.

Budući da je Khabib Nurmagomedov izuzetno religiozan čovjek, u jednom periodu ovog ljeta neće trenirati niti nastupati, budući da će se pridržavati običaja ramazana. Tako su otpale sve mogućnosti nastupa ovo ljeto, no njegov manager Mike Constantino tvrdi kako će neporaženi Dagestanac biti spreman nastupiti već u rujnu.

No, postavlja se pitanje tko bi mu mogao biti protivnik, a Constantino je rekao: "Nadali smo se da će to biti Benson Henderson, no ta opcija sad nije moguće. Khabib je rasturio Dos Anjosa i onda su njega dali Bendu. Tko je sad ostao za Khabiba? Borit će se protiv svakoga, što je već više puta rekao i dokazao. Ne znamo što UFC planira, ali nakon što moj telefon zazvoni, sigurno nećete čuti negativan odgovor."

No, Constantino ipak vjeruje da je njegov pulen zaslužio veliko ime: "Koga god predlože, on će se boriti. No, ipak vjerujem kako je Khabib dokazao da je spreman i za najteže izazove i da je vrijeme da postane ozbiljan kandidat za pojas. Neporažen je u dosadašnjoj karijeri, a i u UFC-u ste vidjeli da zna završiti protivnike, a one koje se pobijedio odlukom je rasturao kroz sve tri runde."

Constantino, koji je također i manager Jima Millera je još nekoliko puta potvrdio kako se Khabib spreman boriti protiv bilo koga, pa čak i protiv Millera, iako njemu ne bi bilo drago da se to dogodi. Za borbu protiv Bensona Hendersona, koja bi nekako bila i najrealnija opcija, ipak nije spreman, ali to ne znači da uskoro neće biti. Ipak, prije tog će vjerojatno UFC Khabibu pronaći drugog protivnika za njegov idući nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI