Khabib reagirao na McGregorovo umirovljenje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2019 15:07h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor

UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov je reagirao na odlazak u mirovinu najvećeg rivala Conora McGregora. Rus je to napravio putem društvenih mreža porukom koja je sažeta, ali znakovita.

Noćas je svijet borilačkog sporta ostao šokiran objavom McGregora da se umirovljuje.

“Hej ekipa, evo kratke najave, odlučio sam se danas umiroviti od sporta poznatog kao ‘Mixed Martial Arts’”, napisao je McGregor te je dodao:

“Želim svim svojim starim kolegama uspjeh u narednim natjecanjima. Pridružio sam se starim partnerima u novoj odiseji, u penziji. Častim Pina Coladama prijatelji!”

Conor McGregor se umirovio!

Mnogi analitičari su odmah procijenili kako se radi o pritisku na čelnike UFC-a s obzirom da se dvije strane već neko vrijeme ne mogu dogovoriti oko detalja vezanih za idući nastup “Notoriousa”. Bilo kako bilo, najprije je na Irčevo umirovljenje reagirao predsjednik UFC-a, a zatim i UFC prvak te posljednji čovjek koji se borio protiv McGregora.

“Može postojati tek jedan kralj džungle. Samo jedan!”, napisao je Khabib uz svoju fotografiju s pojasem UFC prvaka na kojoj drži kažiprst uspravno prema gore pokazujući brojku jedan.

Khabib i dalje izdržava kaznu koju mu je Komisija u Nevadi izrekla radi makljaže nakon UFC-a 229, na kojem  je prekidom svladao McGregora obranivši pritom pojas prvaka u lakoj kategoriji. Očekuje se da bi se Dagestanac mogao u akciju vratiti ili krajem godine ili početkom 2020. Suspenzija je mogla biti kraća, no Khabib se solidarizirao sa svojim timskim kolegama za koje smatra da su prestrogo kažnjeni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI