Khabib poručio Tonyu: Brz oporavak, ovo ti je lekcija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.04.2018 10:26h Autor:

Khabib Nurmagomedov & Tony Ferguson

Nedugo nakon današnje šokantne vijesti, došao je i komentar Khabiba Nurmagomedova na ozljedu Tonya Fergusona. Dagestanac se izjasnio kratko i jasno.

“The Eagle” je također odabrao društvene mreže kao alat za obratiti se javnosti. Nije to bila duga poruka, budući da njega i dalje čeka borba te si ne smije dopustiti da mu misli odlutaju u krivom smjeru. Uostalom, ima samo četiri dana da svoj ‘mindset’ promijeni na borbu protiv totalno drugačijeg protivnika.

“Tony, oporavi se čovječe. Ali, još ti samo želim dati jedan savjet, nemoj više toliko pričati. Puno toga mi sada prolazi kroz glavu, ali ne želim postati kao ti. Nadam se da će ti ovo biti lekcija da pripaziš na svoj jezik”, glasila je poruka na Instagramu, Khabibovom najdražem sredstvu obraćanja.

Ferguson se nadao kako će se nakon ozljede odmah moći boriti protiv pobjednika nove borbe, no pošto mu se privremeni pojas oduzima, prvo će se nešto pitati Conora McGregora. Što se njega tiče, čini se kako njemu nije bilo niti ponuđeno uskakanje, a teško je i očekivati da bi tako nešto bilo realno ostvarivo. No, budući da znamo povijest, ali i novije odnose McGregora i Hollowaya, nema sumnje kako će planovi Irca oko dolaska u Brooklyn i dalje ostati jednaki.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI