Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib otkrio probleme nakon skidanja kilograma: Povraćao sam, vrtjelo mi se… | Fight Site

Khabib otkrio probleme nakon skidanja kilograma: Povraćao sam, vrtjelo mi se…

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2018 20:23h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov ponovno je imao problema vezanih uz skidanje kilograma. No, ovog puta oni nisu došli zbog toga što ih nije mogao skinuti, nego zbog toga što ih je skinuo ranije nego što mu je bilo potrebno.

UFC-ov prvak je prošlog petka bio među prvim borcima koji su stali na vagu te je bez problema zadovoljio 70 kilograma. Ipak, prije tog trenutka proživljavao je pravu dramu, a to je otkrio ruskim novinarima s kojima se danas družio.

“Jako sam dobro spavao dan prije borbe, ali to je bilo zbog toga što dan ranije nisam spavao niti malo. Imao sam ozbiljno skidanje kilograma, ali sam uspio skinuti sve što sam trebao čak sedam sati prije nego što je vaganje počinjalo. Tada su mi krenule vrtoglavice i povraćanja, iako nisam imao apsolutno ništa u sebi. Osjećao sam se jako loše”, rekao je Khabib. Dakle, kilograme je skinuo teško i mukotrpno, ali prerano. Onda je uslijedilo sedam sati horora za tijelo, budući da nije smio uzeti ništa za njegov oporavak, jer bi to značilo vjerojatno vraćanje dijela težine.

“O ovome sigurno ne bih pričao da sam borbu izgubio jer bi se odmah počelo govoriti o tome kako tražim izlike. No, sve je prošlo dobro, pobijedio sam. Ali, moram vam reći kako sam se osjećao jako loše”, dodao je.

Ovo je potpuno drugačija situacija od one kada je tijekom skidanja kilograma hospitaliziran, jer više nije uspijevao ništa skinuti. U pitanju je situacija s prošle godine ugovorene borbe protiv Tonya Fergusona. Ovog puta bilo je drugačije, no opet je i to dokaz kako Khabib skida jako puno te da ima velikih problema čak i kada vagu odradi naoko bez poteškoća.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI