Khabib otkrio kako ga jedino McGregor može pobijediti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2018 11:39h Autor:

Khabib Nurmagomedov (screenshot)

“Ovo je najveća borba u povijesti UFC-a”. Ljudi žele gledati ovaj meč. Conor je uvijek borba koja donosi velik novac. On je veliko ime, jako je popularan”, kaže na početku mini-intervjua koji je UFC prvak Khabib Nurmagomedov dao na temu nadolazećeg mega meča protiv Conora McGregora na UFC-u 229.

UFC je na svom službenom Twitteru objavio video najavu u trajanju od 1:16 minuta u kojoj “Orao” otkriva kako će prvi puta u karijeri obraniti pojas prvaka u lakoj kategoriji.

Rus vjeruje da ima mnogo više oružja na raspolaganju od svog protivnika, dok Irac ima samo jednu šansu –  a to je njegova lijeva ruka…

“Conor ima samo jednu šansu. A to je sretni udarac”, smatra Khabib i dodaje:

“Jedino što ima jest ta lijeva ruka. To je to. Ne moram se brinuti za ostatak, ne moram se brinuti za grappling.”

Baš kao što ga je u prošlosti javno nazivao “McChicken”, sugerirajući na nedostatak hrabrosti kod bivšeg dvostrukog UFC šampiona, Rus sada najavljuje da će u Octagonu dokazati svoju tezu i razotkriti kako je Irac zapravo kukavica.

“Moj san je uništiti tog tipa. Moj cilj je pokazati da je on zapravo jedna kokoš unutar kaveza. Ono što želim jest da samo da se vrata kaveza zatvore, tada ćemo saznati sve. Ne vidim kako bi me mogao pobijediti”, prijeti Rus.

Na kraju intervjua zaključuje:

“Imam svoju lokaciju, a to je T-Mobile Arena u Nevadi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI