Khabib otkrio jedinu stvar koja ga privlači kod borbe s Poirierom

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.04.2019 09:35h Autor:

Mendez i Khabib (Screenshot)

Iako je još uvijek pod suspenzijom zbog kaosa s kraja UFC 229 priredbe na kojoj je svladao Conora McGregora, Khabib Nurmagomedov pozorno prati zbivanja u lakoj kategoriji.

Ako sve prođe prema planu, aktualni UFC-ov prvak trebao bi se vratiti u rujnu borbom protiv novog privremenog prvaka Dustina Poiriera. Khabib već jednim okom gleda prema ‘The Diamondu’, a sada je otkrio i što ga to najviše privlači u okršaju s 30-godišnjim Amerikancem.

“Poirier je osvojio privremeni pojas. Privremeni. Ja sam taj koji posjeduje onaj pravi. Jedina stvar koja me privlači kod ove bitke je taj novi pojas. Lijep je. Pored toga je i protivnik jako dobar i ne smijemo ga podcijeniti. Dustin je pobijedio puno top boraca. Ljudi iz UFC-a govore da ćemo se boriti za nešto više od pet mjeseci. No ja sam teška osoba za pregovore jer imam svoje principe, ali nadam se da ćemo sve dogovoriti te da će se borba dogoditi u rujnu”, izjavio je Nurmagomedov na M-1 Apeha Q&A događaju.

Dok ‘odmara’ od borbe, Khabib se bavi projektima kao što je otvaranje njegovih dvorana diljem svijeta.

“Gradimo dvoranu u Dagestanu, planiramo i jednu u Moskvi, ali i brojne diljem svijeta. Imamo projekte u Londonu, Džedi, Omanu, Dubaiju i Istanbulu. Mislim da ću do kraja iduće godine imati 15-20 dvorana u Rusiji i ostatku svijeta. To je posao koji želim proširiti na ovim prostorima”, otkrio je Khabib.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI