Khabib odbija doći na saslušanje atletske komisije: Neka mi uzmu novac i suspendiraju na 10 godina! Nije me briga jer ja sam nevin!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2018 18:36h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Numrmagomedov će uskoro morati odgovarati pred Atletskom komisijom Nevade zbog kaosa kojeg je inicirao na UFC-u 229 kada je pobijedivši Conora McGregora skočio iz kaveza i napao Irčevog trenera nakon čega je uslijedila masovna tučnjava između timova.

Tijekom boravka u Turskoj prvak lake kategorije UFC-a odradio je intervju za tamošnje medije i otkrio da će komisija održati saslušanje 10. prosinca, ali i da se on, unatoč zahtjevu komisije, tamo ne planira pojaviti.

“Žele da budem prisutan na tom saslušanju. Ja, naravno neću tamo doći”, odlučan je Khabib.  “Jer ne mislim da sam kriv. Svi su vidjeli što se dogodilo prije i nakon borbe. Ja to nisam započeo. Samo sam završio ono što su oni započeli još prije borbe. Kaznit će inicijatora, ja sam sasvim nevin u ovoj situaciji. Da bi vam se sudilo, morate biti krivi.

Po mom mišljenju, ja nisam napravio ništa loše. Samo sam branio čast svoje obitelji. Branio sam svoju religiju. Njima to možda ništa ne znači, ali meni su te stvari važne. Ako misle da moram ići na saslušanje u Vagas, u krivu su. Ja tamo ne planiram ići.”

Neporaženi Dagestanac dakle, u potpunosti opravdava svoje postupke kao reakciju na uvrede i provokacije koje su tjednima uoči borbe stizale od McGregora ili njegovog tima. “Orao” je stoga spreman i na najstrože sankcije.

“Ako me žele kazniti, neka mi uzmu sav novac koji sam zaradio. I mogu mi zabraniti da se borim 10 godina. Nije bitno. Ja nikada neću otići tamo. Mogu donijeti bilo kakvu odluku, mene nije briga.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI