Khabib objavio fotografiju na kojoj ima 17 godina (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2018 23:50h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Jedan od najboljih i najpopularnijih boraca svijeta, Khabib Nurmagomedov, trenutno je u središtu pozornosti budući da je tek desetak dana ostalo do velike borbe protiv Tonya Fergusona. Dok odrađuje posljednju fazu priprema za borbu, pronašao je vremena za objaviti vrlo zanimljivu fotografiju na Instagramu.

Riječ je o fotografiji iz 2005. godine, kada je neporaženi MMA borac imao 17 godina, no vidi se kako je već tada bio u ozbiljnom treningu te da je pazio na prehranu i odnos prema svom tijelu. Uostalom, cijela obitelj Nurmagomedov, odnosno sinovi četiri brata, su još kao djeca preseljeni u jednu kuću, gdje su trenirali i školovali se, a glavni trener bio je Khabibov otac.

Sve je to dovelo do trenutno najimpresivnijeg skora u svijetu MMA-a, odnosno 25-0, uz devet UFC pobjede te statusa favoriti u borbi protiv Tonya Fergusona, koja se održava 7. travnja. No, status favorita će malo značiti kada se zatvore vrata kaveza te kada ova dva fantastična borca krenu u jednu od najintrigantnijih borbi u UFC povijesti. I mi jednostavno ne možemo dočekati da se to napokon dogodi.

U međuvremenu pogledajte fotografiju ove 17-godišnje zvijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI