Khabib objavio drugu epizodu dokumentarnog serijala s priprema za borbu karijere (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.03.2018 14:29h Autor:

Khabib Nurmagomedov

U tijeku je posljednja faza priprema Khabiba Nurmagomedova za jednu od najiščekivanijih borbi u novijoj UFC povijesti. Kako to izgleda, popratite u drugoj epizodi njegovog vlastitog serijala.

Još je točno dva tjedna ostalo do fantastičnog UFC 223, eventa kojeg MMA fanovi jednostavno ne mogu dočekati. Nakon što je dva puta borbu otkazao Nurmagomedov, a jednom Ferguson, ovo je četvrti pokušaj, no tajming teško da je mogao biti bolji te se zapravo niti ne bunimo što se do sada nisu susreli. U povijesti UFC-a još se nisu borila dva borca s ovakvim pobjedničkim nizovima i ne treba čuditi što ovu borbu svi zovu borbom godine pa čak i u konkurenciji one između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Kroz Khabibov serijal možete popratiti kako izgledaju treninzi u American Kickboxing Academyu, gdje možemo vidjeti Caina Velasqurza, Abubakara Nurmagomedova, Islama Makhacheva i mnoge druge. Serijal je opak baziran ponajviše na Dagestancica, kojih u San Joseu ima veliki broj i svi ostvaruju sjajne rezultate. Tu je i njihova stalna pratnja, menadžer Ali Abdelaziz.

Posebno je zanimljiv dio gdje Khabib svom menadžeru nabraja popis francuske nogometne reprezentacije, svjetskim prvaka 1998. godine. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI