Khabib objasnio zašto se u Moskvi nije sučelio s McGregorom

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2018 23:56h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Budući da su Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov obojica bili na stadionu Lužnjiki, gdje su pratili finalnu utakmicu Hrvatske i Francuske, mnogi su se MMA fanovi upitali zašto nije došlo do nekog bližeg susreta između njih.

Zanimljivo, McGregor se družio s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, dok je Khabib bio u jednoj drugoj loži. Ipak, znalo se da su obojica tamo i lako se mogao organizirati jedan susret ili sučeljavanje u prekrasnom dekoru grandioznog moskovskog stadiona. Svakako bi to imalo veliki odjek, ali do toga nije došlo.

“Mislio sam da ću se susresti s McGregorom na stadionu. No, i da smo se sada susreli, ne bismo mogli saznati tko je on nas bolji. Možda da je bio neki kavez na centru stadiona, možda bi onda bilo zanimljivije. A nismo u poziciji da tako nešto radimo nasred ulice ili u javnosti”, rekao je Khabib na pitanje zašto nije došlo do bliskog susreta njega i Conor McGregora, kada su se već obojica našli na stadionu, čak i na obližnjim pozicijama.

Ukratko, prvaka lake kategorije ne zanimaju takve vrste šarada nego prava borba, što je i objasnio.

“Postoje dvije sjajne situacije za tako nešto. Ili spomenuta, sa kaveza usred punom stadiona, a mi u njemu ili situacija gdje nema nikoga osim toga. Ovako nije bilo nikakvog razloga za tako nešto. Mi smo došli uživati u nogometu. Uostalom, mi Rusi smo gostoljubiva nacija, neka uživa u Moskvi”, opušteno je još dodao na kraju.

Teško je znati kada bi moglo doći do borbe ova dva sjajna borca, kao niti to hoće li baš McGregor biti protivnik u prvoj Khabibovoj obrani titule UFC prvaka lake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI