Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib o McGregorovim vjerskim provokacijama: “Bog je sa mnom, zdrobit ću ga! On je nula!” (VIDEO) | Fight Site

Khabib o McGregorovim vjerskim provokacijama: “Bog je sa mnom, zdrobit ću ga! On je nula!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.09.2018 20:28h Autor:

Screenshot

Američki portal TMZ Sports je uspio uhvatiti Khabiba Nurmegomedova na izlasku iz hotela u New Yorku, a neizbježno pitanje je bilo vezano za press konferenciju od prošlog tjedna, koja i dalje puni stupce u američkim borilačkim medijima.

Upitan je li bio uvrijeđen McGregorovim pomno planiranim, a očito i vrlo podmuklim vjerskim i nacionalnim provokacijama, Rus odgovara niječno.

“Ne znam brate, ja uopće ne čujem te riječi. Jer ne razumijem njegov jezik”, odgovorio je Nurmagomedov ciljajući na Irčev naglasak za koji konstantno tvrdi da mu je nerazumljiv.

Podsjećamo kako je Irac nudio Nurmagomedova alkoholom tijekom press konferencije znajući da je ovaj musliman i da ne konzumira alkoholna pića. Bilo je tu i provokacija vezano za sukom Čečena i Dagestanaca i Khabibov odnos s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. No, Rus je sve to stojički izdržao i pokušao je ne upasti u McGregorovu psihološku zamku…

“Press konferencija je bila… Čini mi se da je ideja bila promovirati alkohol, taj viski. Ja sam zadovoljan, ali nisam zadovoljan time što se toliko psovalo. Previše mladih ljudi nas prati. I njega i mene. A ja ne želim biti loš primjer mladima. Ja to ne želim, ne želim biti negativan uzor”, objašnjava Khabib kako je on vidio press konferenciju koja je održana u Velikoj jabuci.

“Naravno, cilj je promovirati borbu i zaraditi što više novca. Ali hej, previše mladih nas gleda da bi se tako ponašalo.”

“Ne želim govoriti u njegovo ime, želim samo u svoje. Ja sam taj koji želi biti dobar primjer. Naravno da svi radimo greške, nitko nije savršen, ali želim biti dobar primjer”, dodaje Nurmagomedov.

Na koncu je zamoljen za završnih par riječi, a on je gledatelje pozdravio sa Salam Aleikum..

“Zdrobit ću tog tipa, naučit ću ga lekciji. Znam da je bog sa mnom, a taj tip je nula”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI