Khabib o Diazu i Melendezu: Boriti ću se s obojicom odjednom

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.01.2014 11:56h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Nakon što mu je otpala borba protiv Gilberta Melendeza, a nakon toga istu nije prihvatio ni Nate Diaz, Khabib Nurmagomedov još uvijek je bez protivnika. To je rezultiralo izjavom da je spreman boriti se protiv Diaza i Melendeza, odjednom.

Khabibu Nurmagomedovu nije lako.Vlasnik najdužeg niza apsolutne neporaženosti u povijesti profesionalnog MMA-a, postao je borac koje svi žele izbjeći. Jasno je i zašto, dokazao se kvalitetom, no širem auditoriju još uvijek nije dovoljno poznat. Njegovo sedmo mjesto na UFC-ovoj ljestvici je vjerojatno slabije nego što njegova kvaliteta uistinu je i više plasirani borci smatraju da borbom protiv njega mogu samo izgubiti, a ne i puno dobiti.

Nurmagomedov je napokon reagirao: "Mislim da sam zaslužio jaku borbu, ne tražim borbu za naslov kao što je dobio Glover Teixeira koji ima niz sličan mom, tražim samo jaku borbu. Vrijeme je da Melendez i Diaz dogovore neke stvari s vodstvom UFC-a, ja sam tu, spreman sam za borbu i čekam".

Borac koji je izrazio želju da se bori protiv Nurmagomedova je Michael Johnson, no Khabib tu ima svoj stav:. "Želim se boriti protiv Granta, Melendeza ili Diaza, jer smatram da bi oni bili pravi izazov za mene. No, ako ne uspijem izboriti borbu protiv njih, mogao bih uzeti u razmatranje i Johnsona."

"Razumijem koja je "poslovna" pozadina iza ovoga svega, znam da nisam dovoljno veliko ime u Americi, no ako govore da se žele boriti protiv najboljih, onda neka to i učine. Ja sam se, ako treba, spreman boriti i protiv obojice odjednom", rekao je za kraj neporaženi Dagestanac.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI