Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib Nurmagomedov vraća se u rujnu | Fight Site

Khabib Nurmagomedov vraća se u rujnu

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2019 15:34h Autor:

Khabib Nurmadomedov

Prema riječima Dane Whitea, Khabib Nurmagomedov trebao bi se borbama vratiti u rujnu. Što bi značilo da bi nastupio 11 mjeseci nakon borbe protiv Conora McGregora.

UFC-ova laka kategorija trenutno je svojevrsno blokirana zbog suspenzije za Khabiba Nurmagomedova. Pojas prvaka nije mu oduzet, no UFC idućeg mjeseca organizira borbu za privremenog prvaka, što bi trebao biti idući protivnik za Dagestanca. Pitanje je jedino kad bi se ta borba trebala održati, a svojevrsni odgovor dao je predsjednik UFC-a.

“Vratit će se u rujnu. Takva je situacija oko njega, on je pod suspenzijom i nakon toga se neće boriti tijekom Ramazana. To ga stavlja na rujan”, rekao je Dana White tijekom gostovanja u UFC Unfiltered podcastu. Ipak, ovo je informacija u koju ne možemo u startu biti sigurni.

Ove godine Ramazan počinje 6. svibnja i završava 4. lipnja, znači mjesec dana prije nego Khabibu završi suspenzija. To bi značilo da White vjerojatno nije niti provjerio tu informaciju. Osim toga, White nigdje nije naveo kako je razgovarao s Nurmagomedovim, a znamo kako je isti izjavio da se neće boriti dok ne istekne suspenzija njegovih kolega. To bi značilo listopad. Uostalom, Khabib je sam izjavio kako kao savršenu priliku za svoj povratak vidi Madison Square Garden, gdje UFC po pravilu organizira priredbu u studenom.

Sve u svemu, fanovima je glavno da se Khabib namjerava vratiti i boriti, što niti u jednom trenutku nije negirao. To je već velika prednost ispred prošlog prvaka lake kategorije, onog kojem je on u listopadu prošle godine pojas svojevrsno i oduzeo (iako je ranije “stripan” od strane UFC-a). Naravno, riječ je o Conoru McGregoru, no on je trenutno daleko od ikakvih borilačkih ambicija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI