Khabib Nurmagomedov također stigao u Vegas, pogledajte njegov dnevnik (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2018 19:35h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Kao što smo već ranije najavili, ekipa Youtube kanala “Anatomy Of a Fighter” biti će u pratnji Khabiba Nurmagomedova kroz cijelu UFC 229 avanturu. Sada je tu ispred nas prva epizoda u kojoj pratimo Khabibov dolazak u Las Vegas.

Velika je medijska mašinerija oko ovog eventa pa ne treba čuditi kako i prvak lake kategorije ima svoj posebni video serijal kojim bi se uz bližega trebali pratiti njegovi potezi i postupci sve do subote, kada će ući u kavez s Conorom McGregorom. Uostalom, ista ekipa ga je, ali ipak ne toliko detaljno, pratila i pri njegovom prošlom nastupu, kako je zapravo nastala i najbolja snimka napada na autobus, kojeg je UFC na kraju iskoristio kao uvertiru za ovu borbu.

U ovom videu možete vidjeti tko se sve nalazi u Khabibovom timu te kakva je atmosfera. Veliku ekipu pratimo u dolasku kod menadžera Alija Abdelaziza, koji im je pripremio domjenak u svom domu, nakon čega pratimo trening i posljednje pripreme. Već se naveliko radi na skidanju kilograma, a s ciljem da ne bude takvog problema, za kojeg su danas iz McGregorovog tima objavili da ih je strah.

Kako nam se čini, svaki dan po borbe trebala bi biti objavljena po jedna epizoda ovog serijala nazvanog “Anatomy of UFC 229”, no već je jasno kako će se u prvom planu pratiti Khabiba, a tek onda sve ostale.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI