Khabib Nurmagomedov razvalio komentarom na Jonesa i seobu UFC 232 eventa

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2018 10:12h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Vrlo zanimljiv je način na koji je Khabib Nurmagomedov prokomentirao cijelu situaciju oko seobe UFC 232 eventa u Los Angeles, odnosno svega što se događa oko Jona Jonesa.

UFC-ov prvak lake kategorije te timski kolega i prijatelj najveće Jonesove nemeze, Daniela Cormiera, imao je vrlo kratak komentar na sve. Kako on trenutno čeka suđenja zbog incidenta s UFC 229 eventa, odlučio je Dani Whiteu i UFC-u dati vrlo zanimljiv prijedlog.

“Preselite moje suđenje u Rusiju”, napisao je na Twitteru Khabib, označivši Danu Whitea i UFC.

Ukratko, Khabib se odlučio našaliti s UFC-om te zatražiti podjednak tretman za sebe, kada je već Jones dobio seobu cijelog eventa u drugi grad. Inače, Khabibov izlazak pred sud trebao se dogoditi ovog mjeseca, ali je sve odgođeno za kraj idućeg. Tek tada znati ćemo kakva je njegova situacija i kada bi se mogao ponovno boriti.

Popularnost ruskog borca nevjerojatno je porasla već prije borbe protiv Conora McGregora, a nakon nje je postao drugi borac svijeta po broju pratitelja na društvenim mrežama, odmah iza McGregora. Upravo zbog toga bi UFC itekako imao efekta kada bi i njemu osigurali situaciju u kojoj bi se što prije mogao vratiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI