Khabib Nurmagomedov poručio borkinjama: Ostanite kod kuće!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2018 13:15h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov iznio je vrlo zanimljivo razmišljanje o ženama u MMA-u, no razmišljanje koje neće baš svima najbolje “sjesti”. Posebno pripadnicama ljepšeg spola.

UFC-ov prvak lake kategorije odradio je javni interview u Saudijskoj Arabiji, gdje je također velika zvijezda. Tražila se ulaznica više, a vrlo raspoloženi Khabib je otvoreno odgovarao na sva pitanja fanova iz jedne od najbogatijih zemalja svijeta. Većina njih ticala su se njegove karijere i potencijalnih budućih borbi, no bilo je to i malo zanimljivijih tema koje se oko njega rijetko pojavljuju.

Tako je došlo pitanje o tome što misli o ženskom MMA-u, odnosno ženama borkinjama. Odgovor, kada ga je već odlučio dati, zapravo nije iznenadio.

“Budi borkinja unutar svoje kuće”, rekao je nasmiješeni Khabib uz ogromne ovacije publike, da bi dodao: “Cijelo vrijeme, završavaj svog muža, gadno ga prebij.”

Za Khabiba ovakvo razmišljanje nije strano. Svoju suprugu još nikada nije pokazao javnosti, a kada je bio upitan je li bio na rođenju svoje kćeri, odgovor je bio: “Što ću ja tamo?”. Osim toga, Khabib i veliki broj njegovih bratića odrasli su u kući bez žena, odnosno majke i sestre viđali su samo vikendom. U pitanju je bila kuća u kojoj su živjeli sinovi sva četiri brata Nurmagomedov te su se školovali i trenirali pod paskom Khabibovog oca Abdulmanapa.

Također, kada Khabib i njegovi kolege imaju trening u AKA dvorani, niti jedna borkinja ne trenira u tom terminu. Već po tome se moglo zaključiti kako je Khabib žestoki protivnik žena u ovom sportu. Srećom, na eventima gdje nastupa mu žene još uvijek ne smetaju ili barem to javno nije izrekao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI