Khabib Nurmagomedov najavio velike stvari!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2018 18:22h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Sve nas zanima kako će UFC riješiti situaciju u lakoj kategoriji, odnosno što će se dogoditi s Conorom McGregorom, Tonyem Fergusonom i Khabibom Nurmegomedovim. Ovaj posljednje navedeni je dao natuknuti kako bi rješenje uskoro moglo biti poznato.

Još uvijek se nisu slegli dojmovi nakon novog impresivnog nastupa Khabiba Nurmagomedova, koji je demolirao Edsona Barbozu na UFC 219. Ali, taj isti nastup napravio je još veću zbrku u lakoj kategoriji UFC-a, koja je već dovoljno u problemima jer ima zdravog prvaka koji ne pokazuje namjeru braniti pojas. Iako je UFC aludirao da bi mu taj pojas mogao biti oduzet, ne možemo znati koliko tu ima ozbiljnih namjera.

Ipak, da se nešto u promociji ipak radi, dao bi potvrditi Instagram profil Khabiba Nurmagomedova, odnosno objava na njemu. On je postavio svoju sliku uz poruku kako uskoro dolaze dobre vijesti te kako orao nastavlja loviti. I tu je sada nekoliko opcija i mogućnosti.

Prva je ona da će se Tony Ferguson boriti protiv Nurmagomedova. Ta sama donosi sa sobom još jedno pitanje hoće li to biti za privremeni ili pravi pojas. Zapravo, nikakvog smisla nema na Ferguson brani privremeni pojas jer je prvak, kao što smo već naveli, zdrav i ne postoje nikakve prepreke njegovom povratku u kavezu. Druga opcije je ona da Ferguson bude preskočen, privremeni pojas koji je osvojio ukinut, a da se Nurmagomedov odmah bori protiv McGregora. Takva opcija samo bi bacila dodatnu ljagu na UFC, koji se već podosta odmakao od nečega što bi trebala biti sportska pravila poslovanja. Nadamo se kako ćemo već uskoro saznati kakve se to velike vijesti bliže.

Big news coming. The Eagles continues to hunt. Скоро ждите больших новостей. Охота продолжается. #гдевытеперь #whereareyouNow

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI