Khabib Nurmagomedov: Conorov sam fan i mislim da će savladati Alda, ali u lakoj kategoriji nema što tražiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2015 18:09h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Cain Velasquez

Dok se priprema za borbu protiv Donalda Cerronea, Khabib Nurmagomedov je prokomentirao Conora McGregora i njegovu najavu dolaska u laku kategoriju. Iako je Conorov fan, smatra da Irac nema što raditi u njegovoj kategoriji te da ne bi izdržao četiri minute protiv njega.

"Veliki sam fan Conora McGregora, jako mi se sviđa lik. Mislim kako će pobijediti Josea Alda, vjerujem da ga može i završiti, ali o dolasku u laku kategoriju ne mora razmišljati. Ja osobno bih ga sredio unutar četiri minute prve runde", prokomentirao je Khabib najavu Conorovog dolaska u kategoriju do 70 kilograma.

Prihvatio se i njegovog načina promocije borbi: "Njegov trash talk nije loša stvar. Zna kako doći do lake love, no i kraj toga je on 5-0 u UFC-u s četiri završena protivnika. Ti protivnici nisu bili lak posao, ali nemam problema s njegovim dolaskom kod nas. Samo neka dođe."

A kako će protiv njega proći Donald Cerrone?

"On trenira u New Mexicu i to trenira s dosta ruskih boraca te zna kako je naše hrvanje. No, ja sam spreman, kad se vrata kaveza zatvore sredit ću ga. Jedino što on ima je mogućnost nekog sretnog udarca, ali to se neće dogoditi. Razvaljivat ću ga 15 minuta", završio je Khabib svoj razgovor na BJpenn.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI