Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib Nurmagomedov: Anthony Pettis je sprdnja, treba se boriti u uvodnim borbama! | Fight Site

Khabib Nurmagomedov: Anthony Pettis je sprdnja, treba se boriti u uvodnim borbama!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2015 21:20h Autor:

Dos Anjos i Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov se sve bolje služi engleskim jezikom te je zbog toga vrlo aktivan u intervjuima i na društvenim mrežama. Dagestanac je gostovao u MMA Houru gdje se oštrim riječima osvrnuo na poraz Anthonyja Pettisa od Rafaela Dos Anjosa.

Novi prvak lake kategorije, Rafael Dos Anjos, je svih pet rundi dominirao nad Pettisom. Suci su jednoglasno Dos Anjosa proglasili pobjednikom te je pojas promijenio vlasnika.

Nurmagomedov je nekoliko puta rekao kako on nije "trash talker", već osoba koja govori istinu, a to je još jednom ponovio na gostovanju kod Ariela Helwanija.

"Kad sam se borio s Rafaelom Dos Anjosom, osjetio sam da je vrlo snažan. Ali kad sam rekao da će RDA uništiti Pettisa, svi su govorili 'Khabib priča gluposti'. Sjećate li se UFC-a 181? Rekao sam da se želim boriti protiv Anthonyja Pettisa, a ljude je zanimalo koji plan imam protiv njega. Rekao sam im: 'kretanje prema naprijed, gurati ga, srušiti ga, rušiti ga s lakoćom…' Rekao sam vam. Dos Anjos je učinio istu stvar koju bih ja učinio i ljudi sad vide o čemu sam govorio te da nisam pričao gluposti. Rekao sam istinu. Pettis nije loš borac, ali njegovo hrvanje i grappling su nula. Rekao sam vam da on nije pravi šampion. Rekao sam vam da ga Dos Anjos može pobijediti, ja ga mogu pobijediti, kao i mnogi drugi. Ali ga je Dana White cijelo vrijeme dizao u nebesa i govorio kako je Anthony kralj P4P-a i jedan od najvećih. Njegovi treneri ga nazivaju Mayweatherom MMA-ja. Mislim da je Anthony Pettis sprdnja! Sad svi vide tko je tko. Rafael Dos Anjos, ja, 'Kauboj' i Michael Johnson. Mi smo u TOP 4 borca lake divizije. Anthony Pettis se sad može boriti u uvodnim borbama."

Pettis je, od 2011. i poraza od Claya Guide, ostvario pet pobjeda u nizu s četiri prekida sve dok ga proteklog vikenda nije zaustavio Rafael Dos Anjos. Postoji velika mogućnost da Anthony s jednom ili dvije velike pobjede opet napadne naslov prvaka.

Bilo kako bilo, "The Eagle" će se prije ili kasnije susresti sa "Showtimeom", ali ne u uvodnim borbama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI