Khabib nakon osvajanja pojasa: “Želim Georgesa St. Pierrea u Madison Square Gardenu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2018 09:59h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov se konačno dočepao pojasa prvaka lake kategorije i neporaženi Dagestanac ima velike planove.

Odmah po svršetku glavne borbe UFC-a 223 u kojoj je jednoglasnom odlukom sudaca porazio Ala Iaquintu, Nurmagomedov je svom u oktogon intervjuu prozvao legendu sporta i bivšeg prvaka velter i srednje kategorije, Georgesa St. Pierrea.

“Sad želim borbu s Gorgesom St. Pierreom u New Yorku. Madison Square Garden u studenom.”

Nurmagomedov je ispuno svoju misiju unatoč svim preprekama i ludim događajima koji su se odigrali u proteklih nekoliko dana. Prvo mu je Tony Ferguson otkazao borbu zbog bizarne ozljede. Zatim je doživio divljački napad Conora McGregora na autobus koji je prevozio borce. A tu je i zamjenski protivnik Max Holloway kojem su doktori zabranili nastup samo 24 sata prije održavanja borbe.

Ipak, u zadnji čas Al Iaquinata je uskočio kao posljednja zamjena i spasio event te omogućio Khabibu da ispuni san i postane prvak lake kategorije.

“Želim se zahvaliti svom protivniku i njegovom timu. Iaquinta je pravi gangster iz Brookylina. Ovdje se neradi o onom piliću (kukavici). Iaquinta je pravi gangster. On je došao ovdje. A gdje je Conor? On se želi boriti s autobusom. Ja se želim boriti s pravim gangsterom. Iaquinta, hvala ti puno. Znate, ovo je ludnica. 26-0, 10-0 u UFC-u. Neosporeni, neporaženi prvak lake kategorije.”

Promjene protivnika Nurmagomedovu nisu predstavljale nikakav problem. Dapače,  29-godišnjak tvrdi da je nakon 25 minuta borbe spreman odmah se vratiti u akciju protiv bilo kojeg borca.

“Ništa se nije promijenilo. Hvala ti Iaquinta. Drugi su htjeli prihvatiti ovu borbu. Nije bitno tko. Ako nisi spreman…. Ako nisi prvak, o čemu pričamo. Da mi UFC ovog trena ponudi nekog, ja se mogu boriti. Sad odmah. Dajte mi da odmorim trideset minuta i popijem malo vode… Dajte mi trideset minuta i mogu se boriti s bilo kim. Tony ili Conor, nije bitno. Možda Cormier, nije bitno…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI