Khabib ljut na UFC: Prestanite lagati i skrivati Conora od mene, a sad mi dajte borbu protiv Fergusona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2016 00:51h Autor:

Khabib Nurmagomedov

UFC bi mogao imati posla s vrlo ljutim borcem u liku Khabiba Nurmagomedova. Barem se to može zaključiti iz izravne poruke promociji, koju je Dagestanac ostavio na svom Instagram profilu.

Danas je uistinu bio dan tijekom kojeg se objave medija sigurno nisu svidjele Khabibu Nurmagomedovu. Prvo je morao saznati kako se neće boriti protiv Tonya Fergusona, jer mu UFC nije odlučio ispuniti uvjete, a nakon toga se pojavila vijest kako je njegov otac odbio borbu protiv Josea Alda, koji ima namjeru otići u laku kategoriji i boriti se protiv njega. Sve je to rezultiralo time da je Khabib imao potrebu reći svoju stranu u vezi cijele situacije:

“Ovo je poruka izravno za UFC! Svima je jasno kako sakrivate Conora od mene, no prestanite lagati fanovima kako se ja ne želim boriti protiv Alda. Spreman sam boriti se protiv bilo koga u mojoj diviziji i tražim relevantnu borbu, borbu koja ima smisla. Svakako neće moći sakrivati pojas od mene još dugo. No, ne želim da to budem borba gdje će ljudi omalovažavati moju pobjedu, gdje će govoriti kako sam ja bio prevelik, odnosno da je protivnik bio previše mal za tebe. Ovim putem tražim borbu koju cijeli svijet želi vidjeti, dajte mi Tonya Fergusona! Nikad niste imali priliku spojiti borce s osam i devet pobjeda u nizu, nikad u povijesti! Recite ljudima istinu!”

Borba između Fergusona i Nurmagomedova, koja je već planirana, trebala bi biti za privremeni pojas lake kategorije, čime bi njen pobjednik automatski osigurati mjesto protivnika Conora McGregora, čim se ovaj vrati borbama, vjerojatno na ljeto ove godine. No, oko njene organizacije postaje još neke zavrzlame. Ali, pošto oba borca žele tu borbu,  kao i većina fanova, možda UFC ipak uspije nešto složiti i ponuditi uvjete koji će oba borca prihvatiti te koji će također i njima odgovarati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI