Khabib kritizirao Alvareza, poslao poruku McGregoru i UFC-u poručio: “Ne želim biti rob!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2016 13:00h Autor:

Khabib Nurmagomedov (Instagram)

Razočaran što još nije dobio jamstvo kako će nastupiti u borbi za naslov, Khabib Nurmagomedov se na svoju situaciju osvrnuo u razgovoru s ruskim medijima.

Neporaženi borac ovom je prigodom i kritizirao donedavnog prvaka Eddieja Alvareza kojem zamjera na prilično lošem nastupu u borbi s Conorom McGregorom.

“Sramota je što sam uopće morao gledati ovu borbu. Ne znam… Alvarez je bio u najvažnijoj borbi karijere i izgledao je očajno, kao da se nikad nije ni borio. Osobno, mislim kako je ta borba ostavila dosta upitnika. Gledao sam prvaka u svojoj kategoriji i bilo me je sram onoga što je radio u oktogonu”, izjavio je Khabib u razgovoru za Life.ru.

Dagestanski borac otvoreno govori o tome i kako je u meču navijao za Alvareza, a otkriva i zašto ga je ishod istog posebno razočarao.

“Sve u svemu, jako sam razočaran. Htio sam da Alvarez pobijedi jer sam znao kako će McGregor u slučaju pobjede početi bježati od mene.”

Osvnuo se Khabib i na ultimatum koji je postavio UFC-u:

“Pričao sam direktno s Danom Whiteom, predsjednikom UFC-a. Kao osoba, mislim da imam pravo iznijeti svoje mišljenje u bilo kojem obliku. White, pa čak ni deset Whiteova mi to ne mogu zabraniti. Ako osoba nema svoje mišljene ili se boji isto otvoreno podijelit to onda i nije osoba. Ne želim biti rob, ali želim riješiti ovaj slučaj.”

O potencijalnoj McGregorovoj pauzi:

“Ta situacija možda i neće potrajati. Čak bi i irski fanovi postali razočarani svojim idolom te bi se upitali zašto bježi od mene i tražili bi od njega da dokaže kako je najbolji na svijetu. Sigurno je kako će se, prije ili kasnije, McGregor morati boriti sa mnom”, zaključio je Khabib.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI