Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib kažnjen s drakonskih pola milijuna dolara, uz to ide i suspenzija! | Fight Site

Khabib kažnjen s drakonskih pola milijuna dolara, uz to ide i suspenzija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2019 19:52h Autor:

Conor McGregor UFC 229

Nakon današnjeg sastanka (ne saslušanja) u lasvegaškim uredima Komisije u Nevadi, jasno je da bi UFC prvaka u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova u akciji mogli vidjeti najranije u mjesecu travnju.

Danas je vijeće od pet članova glasalo u korist nagodbe prema kojoj je Rus zaradio suspenziju u trajanju od devet mjeseci, a uz to je dobio i globu u iznosu od pola milijuna dolara. Rezultat je to makljaže koju je prouzrokovao nakon što je na UFC-u 229 pobijedio Conora McGregora i obranio titulu prvaka.

LV Review-Journal: “McGregor i Khabib su se već nagodili s Komisijom, ne moraju doći u Las Vegas”

Ukoliko “Orao” pristane sudjelovati u akcijama protiv maltretiranja (Bullying) suspenzija mu se može skratiti na šest mjeseci.

S obzirom da se kao i obično kazne provode retroaktivno od 6. listopada kada se makljaža i dogodila, u najboljem slučaju Nurmagomedov bi mogao u akciju 6. travnja ove godine.

Globa u iznosu od pola milijuna dolara će biti naplaćena od njegovog honorara u iznosu od 2 milijuna dolara koji je i dalje (ne u potpunosti) zamrznut od strane Komisije u Nevadi.

Podsjećamo kako je Nurmagomedov s mnogo stila svladao Conora McGregora u “main eventu” UFC-a 229, ali je nakon pobjede izgubio živce. Preskočio je ogradu u namjeri da se potuče s McGregorovim trenerom Dillonom Danisom. Vrlo brzo je nastao kaos i makljaža kakva je neviđena na jednoj UFV priredbi.

Rus nije bio prisutan na današnjoj sjednici. Predstavljao ga je odvjetnik James Puisanelli. Globa od pola milijuna dolara je prilično visoka prema procjeni američkih analitičara. Simptomatično jest i da je otac Khabiba Nurmagomedova Abdulmanap, prije nekoliko tjedana u jednom intervjuu već nagovijestio da će kazna biti upravo ovakva kakva je danas izrečena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI