“Khabib je predvidljiv i ne zna završiti borbu, McGregor će ga najvjerojatnije poslati na spavanje!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2018 17:50h Autor:

Conor Mcgregor i Khabib Nurmagomedov

Nije tajna da će se u velikom obračunu za pojas lake kategorije između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova koji 6. listopada predvodi UFC 229 svaki borac prije svega oslanjati na svoja najjača oružja.

Za McGregora su to nevjerojatna brzina, pritisak i preciznost u stojci, dok je Nurmagomedov poznat kao neumorni grappler vrhunske kondicije i brutalnog pritiska na koji nitko do sada nije pronašao odgovor.

Iako je zapravo nemoguće predvidjeti kako će borba zaista u konačnici izgledati i čiji će stil i taktika prevladati, petoragirani borac lake kategorije Kevin Lee sve je više uvjeren da je McGregor taj koji će bolje iskoristiti svoje talente i doći do pobjede.

“Mislim da će Conor vjerojatno nokautirati Khabiba”, rekao je Lee u nedavnom intervjuu za Submission Radio.

“Što više razmišljam o tome i kako se borba bliži, Conor će ga najvjerojatnije poslati na spavanje. Khabib stalno prilazi na isti način. Čudovište je kad se popne na vas, to priznajem. No nije baš najbolji kada borbu treba završiti. Protiv Michaela Johnsona je došao u situaciju da ga je praktički morao moliti, ‘Daj se jednostavno odustani. Ne znam kako da te završim, samo se predaj za mene.”

“Mora to činiti iz runde u rudnu. A netko poput Conora, ako Khabib naleti na tu lijevu ruku, znate da će ići na spavanje. Stoga, sve više i više naginjem Conoru, iako to nije dobar ‘match- up’ za njega. Stoga, radi se o sjajnoj borbi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI