Khabib je odmah tražio “Burger King” McGregora, ali “Dana je rekao da mu ne smije zbog sponzora izmijeniti lice” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2018 09:41h Autor:

Nurmagomedov i McGregor (ilustracija)

Khabib Nurmagomedov gostovao je sinoć u The MMA Houru Ariela Helwanija i detaljno se osvrnuo na promjenu protivnika u posljednji trenutak.

Dagestanski borac istaknuo je u razgovoru da je njegova prva želja nakon odustajanja Tonyja Fergusona bio Conor McGregor, ali je navodno od Dane Whitea dobio informaciju kako to nije moguće.

“Prvo sam im rekao, ‘hej, gdje je taj Burger King, dovedite ga ovdje’, izjavio je Khabib pa nastavio, “Trebam tog lika jer je prije nekoliko tjedana objavio Tweet s porukom ‘budi sprean’. No gdje je sad on? Ima šest dana da postigne potrebnu kilažu, a to je dovoljno. Nije da su mu ostala samo dva ili tri dana. Dovedite mi ga.”

No njegova želja na kraju nije ispunjena…

“Dana mi je rekao da on mora izgledati lijepo jer sada ima dobre sponzorske ugovore zbog koji mu ne možemo promijeniti lice. Rekao sam u ‘OK’, ali daj mi nekoga, treba mi borba za titulu i briga me protiv koga će biti. Prestanite mi davati obične borbe jer zaslužujem onu za pojas. Imam najbolji pobjednički niz u UFC-u, imam i 29 godina i već mi je dosta običnih borbi. Mlad sam, gladan i sad dolazi moje vrijeme.”

Konačno, Nurmagomedov je otprilike sat vremena nakon prvog razgovora dobio novi poziv s informacijom da će ga u Brooklynu dočekati meč protiv Maxa Hollowaya.

“Dana me nazvao i ja u tom trenutku nisam uopće razmišljao o Hollowayu. Mislio sam si da je riječ o Poirieru koji se bori vikend kasnije, Alvarezu, možda Chiesi, Felderu, Iaquinti, Pettisu jer se oni pak bore iste večeri kad i ja. No onda su rekli da će to biti Holloway i ja sam pristao jer mi je samo bilo važno da borba bude za pravi pojas”, prepričao je Khabib trenutak kada je saznao promjenu protivnika.

McGregor na vulgaran način prokomentirao ozljedu Fergusona

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI